De vloer op

Burentroost/Fan/50

zondag, 5 juni 2011 14:25 Nederland 2

Bookmark and Share

Naar de online stream: klik hier

Bekende acteurs improviseren op actuele dilemma's. Met Eva Van der Gucht, Gijs Scholten van Aschat, Sanne den Hartogh, Katja Herbers, Stefan de Walle en Leopold Witte.

In De Vloer Op improviseren top-acteurs als Pierre Bokma, Saskia Temmink, Stefan de Walle, Mimoun Oaissi, Gijs Scholten van Asschat en vele anderen. Van regisseur Peter de Baan krijgen ze een opdracht, die ze van te voren niet kennen. Samen gaan ze op zoek naar een verhaal. Ze amuseren, maar even zo vaak confronteren ze de kijker met de grenzen van ethiek en moraal. De Vloer Op biedt de kans om te zien hoe doorgewinterde acteurs worden uitgedaagd om op de toppen van hun kunnen te spelen.
Regie: Peter de Baan

Burentroost
Gijs is in de loop der jaren steeds racistischer geworden. Dat heeft ertoe geleid dat hij de gekleurde man van zijn buurvrouw heeft ontvoerd.
- Nou, je bent toch een mooie vrouw. Het is toch niet voor eeuwig dat je alleen blijft toch?
Met Eva Van der Gucht en Gijs Scholten van Aschat

 
Fan
Sanne is een populaire vertolker van het Nederlandse levenslied. Op een avond na een concert komt er een oud klasgenootje in de kleedkamer. Ze is een enorme fan en wil een kind van hem.
- Weet je nog dat je me op de kleuterschool ten huwelijk hebt gevraagd?
- We waren drie en vier!
Met Sanne den Hartogh en Katja Herbers


50
Stefan en Leopold worden binnenkort allebei vijftig maar hebben geen idee hoe ze het moeten vieren.
- Ja maar jij ziet er ook uit alsof je vijftig wordt. Ik heb dat gewoon niet.
Met Stefan de Walle en Leopold Witte


Naar de website: http://www.devloerop.nl

E-mail: devloerop@human.nl

De Vloer Op lijkt mij zeker interessant, ik ken Pierre Bokma van Gooische Vrouwen en wil dan ook zeker graag zien hoe hij het hier doet.

Lijkt me gewoon super leuk om te zien, zeker omdat deze creatieve mensen dus geen enkel idee hebben wat ze gaan doen. Op deze manier kunnen we kijken wat deze mensen in huis hebben wanneer de camera’s er niet zijn en ze het gewoon uit het hoofd doen. Het klinkt dan ook zeker als een aanrader, ook voor mensen die misschien normaal niet gelijk interesse hebben voor een voorstelling als deze.

Gemma

Gemma

31 mei 2011


kleiner | groter

security image
Schrijf de security code over


busy